Zevenbladpesto

Gepubliceerd op 29 juni 2024 om 12:58

Na 3x geïnspireerd te zijn heb ik dan nu zelf zevenbladpesto gemaakt. 

Alleen zevenblad gebruiken durfde ik nog niet, dus heb het half om half met basilicum gedaan. Veilige keuze om even te wennen aan 'onkruid' eten. Gister hebben we visite gehad en die hebben de pesto goedgekeurd❣️

Vorig jaar ben ik samen met een vriendin een dagje naar @spaboerderij Nutter geweest en daar hebben we heerlijke pesto gehad. Gevraagd hoe ze die maken en hun verhouding gebruik ik nog steeds als ik pesto maak:

20 gram Basilicum (of zevenblad)

20 gram Parmezaanse kaas

20 gram Pijnboompitten 

1 teentje knoflook

Olijfolie toevoegen tot de gewenste dikte 

En dan met de staafmixer mixen.. Eet smakelijk.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.